Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

17 maart 2018
De verborgen kracht van bekentenis
Is mijn woord niet als een vuur [dat alles verteert wat de test niet kan doorstaan], als een hamer die een rots [meest hardnekkige weerstand] verbrijzelt?
Jeremia 23:29 (NBV)
Waar denk je meestal aan als je het woord ‘bekentenis’ hoort? Veel mensen denken eerst aan de definitie die een negatieve betekenis heeft —gedwongen worden om toe te geven dat je iets verkeerds hebt gedaan. Maar als we ons aan Gods Woord houden door iets hardop te belijden, dan is het resultaat altijd positief.

Een kennis van mij zegt dat we ‘Goliath’ niet kunnen verslaan door onze mond dicht te houden. Toen David zich aan het voorbereiden was om met Goliath te strijden, rende hij op hem af, hardop belijdend wat hij geloofde dat het eindresultaat van de strijd zou zijn: Op deze dag zal de Heer jou in mijn hand overleveren… (1 Samuel 17:46).

Dit is een goed voorbeeld van hoe wij de vijanden in ons leven moeten benaderen. We moeten onze mond openen en Gods Woord uitspreken.

Ik wil je sterk aanmoedigen om dagelijks het Woord van God hardop uit te spreken. Proclameer iedere keer, wanneer er een gedachte bij je opkomt die niet overeenstemt met Gods Woord, hardop de waarheid van Zijn Woord. Je zult zien dat de kracht van het Woord de leugen zal overwinnen.

Kort gebed: God, ik weet dat Uw Woord krachtig is… niets kan het weerstaan. Elke keer dat ik mij in een moeilijke situatie bevind, herinner mij er dan aan om Uw woord hardop te belijden.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?