Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

30 april 2017
Geef liefde, die vrij zet
Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid.
2 Korintiërs 3:17 (NBV)
Liefde is bevrijdend. Het geeft een gevoel van verbondenheid én een gevoel van vrijheid. Liefde probeert anderen niet te beheersen of te manipuleren en bereikt vervulling niet door het noodlot van anderen.

Jezus zei dat Hij door God gezonden was om de vrijheid bekend te maken. Als gelovigen is het de bedoeling dat wij dat ook doen – mensen de vrijheid geven om Gods wil voor hun leven te vervullen, en niet om hen onder onze controle te brengen.

Ik heb ontdekt dat het proberen om mensen te laten doen wat ik wil de deur sluit voor God om tot hun harten te spreken. We moeten mensen in ons leven vrijzetten zodat ze alles kunnen zijn voor Gods heerlijkheid, niet voor de onze.

Zet mensen vrij en ze zullen je daarom liefhebben. Wees niet manipulatief. Leer in plaats daarvan om God ‘in control’ van hun leven te laten zijn. Wees vandaag niet iemand die controleert, maar iemand die de bevrijdende liefde, die alleen van God komt, vrijgevig geeft.

Kort gebed: God, ik wil dat de liefde die ik aan anderen doorgeef dezelfde is als de bevrijdende liefde die U geeft. Ik geef mijn verlangen om te beheersen en manipuleren op. Ik zal diegenen die U in mijn leven plaatst gewoon liefhebben en vertrouw hen aan U toe.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?