Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

27 juni 2017
Wees besluitvaardig!
Maar voor alle dingen, mijn broeders, zweer niet: niet bij de hemel, ook niet bij de aarde, en zweer ook geen enkele andere eed, maar laat uw ja ja zijn en uw nee nee, opdat u niet onder enig oordeel valt.
Jakobus 5:12 (HSV)
Besluiteloosheid is een beroerde toestand om in te zitten en is zeker geen vrucht van een eenvoudig leven. Jakobus zei dat een besluiteloos man onstabiel is in al zijn wegen.

Besluiteloosheid omdat je bang bent verkeerde beslissingen te nemen, zal je nergens brengen. Hoeveel tijd denk je wel niet dat we verspillen als we niet kunnen kiezen wat we moeten doen?

Dikwijls zijn we aan het wikken en wegen over de keuzes die we moeten maken, terwijl we gewoon een besluit moeten nemen en het daarbij moeten laten. Misschien een eenvoudig voorbeeld, maar denk hier eens over na: Wanneer je ’s morgens voor de kast staat en naar al je kleding kijkt, kíes gewoon iets wat je aantrekt. Ga niet zo lang twijfelen zodat je te laat op je werk komt!

Laat mij je aanmoedigen om besluiten te nemen zonder dat je twijfelt aan jezelf of bezorgd bent over de keuzes die je maakt. Wees niet iemand die op twee gedachten hinkt of iemand die steeds wikt en weegt, want twijfel over je genomen besluit zal het plezier van alles wat je doet, wegnemen. Neem het beste besluit dat mogelijk is en vertrouw voor de uitkomst op God.

Kort gebed: Heilige Geest, dank U dat U mij laat inzien dat besluiteloosheid mij echt nergens brengt. Help mij mijn ja ja te laten zijn en mijn nee nee. Ik weet dat ik niet de fout inga als ik zo goed mogelijk mijn besluiten neem en voor de uitkomsten op U vertrouw.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?