Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

19 augustus 2017
God is onze bron, niet de wereld
Hij nu Die de zaaier zaad verschaft, moge ook brood tot voedsel schenken, en uw zaaigoed doen toenemen en de vruchten van uw gerechtigheid vermeerderen.
2 Korintiërs 9:10 (HSV)
Gods financiële systeem is niet hetzelfde als het financiële systeem van de wereld. Wat er ook om ons heen gebeurt, we hoeven niet bang te zijn, omdat God van ons houdt.

Terwijl het financiële systeem van de wereld vaak onstabiel is, is Gods liefde onveranderlijk en is en blijft dit het solide fundament in ons leven. We kunnen vertrouwen dat wat er ook gebeurt, God met ons zal zijn en op Zijn wijze zal voldoen aan onze dagelijkse behoeften.

2 Korintiërs 9:10 benadrukt dat God zal voorzien in onze behoeften en ons brood tot voedsel zal schenken.

God is Diegene die voorziet in onze behoeften. Onze baan is niet onze bron – dat is God. Dus wanneer een baan of investering verdwijnt, hoeven we ons niet hopeloos te voelen, want God is niet gelimiteerd. Hij kan voor ons zorgen met middelen en op manieren waar wij misschien niet aan gedacht hebben, of die we van tevoren niet hebben kunnen bedenken.

Matteüs 6:26 verzekert ons dat als God voor de vogels zorgt, we mogen geloven dat Hij ook ons zal voorzien. Geloof jij dat God voor je kan zorgen?

Kort gebed: Here God, dank U dat U een getrouwe en betrouwbare bron bent en voorziet in al mijn behoeften. Ongeacht wat er gebeurt, vertrouw ik U en U alleen om te voorzien in wat ik nodig heb.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?