Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Sorry

de pagina die u heeft opgevraagd kan niet worden gevonden. Mogelijk bent u hier terechtgekomen via een verouderde of foutieve link. Laat het ons a.u.b. weten, dan proberen wij de fout te herstellen. E-mail schrijven

De belangrijkste pagina´s van deze website bereikt u via de volgende trefwoorden of via het algemene menu links op deze pagina.

Hand of Hope

Hand of Hope is de christelijke hulporganisatie van Joyce Meyer Ministries. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen die in nood zijn, te helpen om hun menselijk leed te verlichten en christenen te helpen groeien in hun geloof. 

Online-uitzending

Dagelijks kun je hier een nieuwe online uitzending van Joyce Meyer bekijken – elk uur van de dag. Je hebt de keuze om onder „zoeken“ een thema uit te zoeken van een uitzending die je zou willen bekijken.

Joyce op TV

Joyce Meyer Ministries produceert een TV en Radio programma met de titel Enjoying Everyday Life (Dagelijks van het leven genieten) die in meer dan tweederde van de hele wereld wordt uitgezonden. Een opsomming van alle buitenlandse programma’s vind je op de internationale website van Joyce Meyer.

Op SBS6 vinden uitzendingen elke week plaats van maandag t/m vrijdag 
van 06.30 -07.00 uur.