Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Een bemoediging van Joyce

Hoe je hoop en troost vindt bij God in tijden van Corona

schließen
Video abspielen

Bekijk deze video en vind hoop en troost in God.

Een persoonlijke brief van Joyce aan jou!

Het zijn onzekere en onrustige dagen. En zelfs als christen kan het moeilijk zijn om je geen zorgen te maken. Ik wil je graag bemoedigen: God is niet geschokt of verbaasd. Hij staat boven de tijd. Hij kent het begin tot het einde. Hij helpt ons door deze moeilijke tijd heen en laat ons er sterker uitkomen. Met God is alles mogelijk. 

Met dat in gedachten wil ik drie dingen met je delen die je op dit moment proactief kunt doen als het gaat om de wereldwijde impact van dit virus. 

1. Bid en vraag God om wijsheid, onderscheidingsvermogen en leiding voor jou, je gezin, de regeringsleiders en iedereen die hierbij betrokken is en erdoor getroffen wordt. In de eerste plaats vragen we God om wijsheid en leiding. 

En als iemand van u in wijsheid tekortschiet, laat hij die dan vragen aan God, Die aan ieder overvloedig geeft en geen verwijten maakt, en ze zal hem gegeven worden. – Jakobus 1:5

2. Geef angst geen ruimte. Als verontrustende en angstige gedachten je overvallen, kun je hardop zegen: ‘Ik zal niet vrezen en ik neem geen beslissingen gebaseerd op angst. Deze strijd is van de Heer in ik stel mijn vertrouwen op Hem!’ Je kunt vrij zijn van angst en in wijsheid en vrede wandelen. 

Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en ​liefde​ en bezonnenheid. – 2 Timoteüs 1:7

3. Proclameer Gods Woord en Zijn beloften over jou en je gezin! Als je Gods Woord uitspreekt over jezelf en je gezin ben je bezig met geestelijke oorlogsvoering en bestrijd je de plannen van de vijand. 

Want het Woord van God is levend en krachtig en scherper dan enig tweesnijdend ​zwaard, en het dringt door tot op de scheiding van ziel en geest, van gewrichten en merg, en het oordeelt de overleggingen en gedachten van het ​hart. – Hebreeën 4:12

Als bediening zullen we doorgaan met onderwijzen en het delen van Gods Woord! We geloven in Gods bescherming voor jou en je gezin en we geloven dat steeds meer mensen Jezus zullen leren kennen in deze tijd. Hieronder vind je de volledige tekst van Psalmen 91. Gebruik deze Bijbelpassage om te bidden en het Woord van God actief uit te spreken over jou en je gezin. 

We houden van je en zijn zo dankbaar voor jou!

schließen
Video abspielen