Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

25-jarig jubileum van Joyce Meyer Conferenties 

Dit jaar markeerde het Festival of Life-evenement in Indonesië dat het 25 jaar geleden was dat Joyce voor het eerst sprak op buitenlands grondgebied in een kerk in San Jose, Costa Rica. Sindsdien is er heel veel veranderd – het publiek is groter geworden en op veel vlakken werd de wereld kleiner! Maar door de jaren heen is er één ding onveranderd gebleven: in elke taal verandert Gods woord mensenlevens!

Een Festival of Life-conferentie brengt grote aantallen mensen samen – zowel gelovigen alsook ongelovigen. Zij ervaren Gods goedheid door geweldige  momenten van aanbidding en door de lessen vanuit het Woord van God. Door de jaren heen heeft elk Festival of Life geleid tot grote mogelijkheden voor verbreiding van Gods boodschap.

Wij gaan naar die gebieden toe waar wij al relaties hebben opgebouwd: of het nu via onze TV-uitzendingen gaat of via onze andere kanalen om mensen te helpen in hun eerste levensbehoeften – zoals bijvoorbeeld het verstrekken van voedsel, drinkwaterbronnen, hulp bij rampen, mobiele medische klinieken etc. 

Het organiseren van deze conferenties op deze locaties - plekken waar we al eerder de liefde van Christus op praktische wijze hebben gedeeld - heeft zichzelf al bewezen. Niet alleen heeft dit een impact op ongelovigen die een keuze voor Christus maken maar het beïnvloedt ook gelovigen die groeien in het verstaan van Gods liefde en doel voor hun leven.

"Elke Festival of Life brengt meer eenheid in het hele land. Mensen zijn bereid om hun verschillen neer te leggen om vervolgens samen de handen in een te slaan voor dit ene doel: het luisteren naar Gods Woord en Zijn woord te verspreiden", aldus David L. Meyer, CEO van Hand of Hope.

Sinds 1988 heeft Joyce het Woord van God wereldwijd gebracht naar meer dan 35 landen, waardoor tientallen miljoenen mensen in aanraking zijn gekomen met Gods Woord in hun eigen moedertaal door middel van een tolk.

Tijdens de afgelopen jaren heeft jouw ondersteuning het mogelijk gemaakt dat Joyce achtmaal in India mocht spreken voor menigten zo ver als het oog reikte. In deze natie hebben jullie ons geholpen met het installeren van drinkwaterbronnen, het volledig financieren van een ziekenhuis dat hulp biedt aan mensen zonder medische zorg en het bereiken van duizenden kinderen in weeshuizen en voedingscentra.

In de voormalige Sovjet-Unie hebben we dankzij jouw ondersteuning vitaminen verstrekt aan bejaarden, een weeshuis opgericht en een mogelijkheid gecreëerd om uitzendingen op de Russische TV te krijgen. Dit leidde tot Joyce haar allereerste conferentie in deze regio – een gebeurtenis waar nieuwe hoop gebracht werd bij de mensen uit het postcommunistische tijdperk.

Van Cambodja tot Thailand, van Zuid-Afrika tot Rwanda, naar de miljoenen mensen in het Amazonegebied en over de hele wereld: je bent niet alleen mede verantwoordelijk voor het verkondigen van het evangelie, maar ook voor het brengen van levensreddende hulp.

terug naar overzicht