Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

Hulp voor Somalië

Somalië lijdt momenteel onder een grote droogte. Meer dan 6,2 miljoen mensen zijn hierdoor getroffen. Lees hoe Hand of Hope zich inzet voor voldoende voedingsdistributie.

verder lezen

Kinderen in Zuid-Afrika toekomst en hoop bieden

Onwabile, een kleine jongen uit Zuid-Afrika kan eindelijk naar school gaan. Ontdek hoe onze Classrooms of Hope zijn leven hebben veranderd en wat een zeecontainer daar mee te maken heeft.

verder lezen

Piraten, verslaafden, gevangenissen en Gods liefde

Hand of Hope helpt gevangenen op de Seychellen en lees hier hoe ze proberen het tij te keren door te praten over Gods liefde. 

verder lezen

Het delen van Gods liefde met Namibië

Op weg naar het Festival of Life in het prachtige Afrikaanse Namibië was Joyce vol van de verwachting dat God grote dingen zou doen in de komende dagen.

verder lezen

Zijn liefde kent geen grenzen!

Lees hier, hoe een Hand of Hope medewerker elke keer opnieuw ontdekt dat er geen hart is in de wereld dat niet door Zijn liefde bereikt kan worden.

verder lezen

Een bron van hoop in de Amazone-jungle

Hand of Hope heeft in een klein dorpje gelegen in de Peruaanse jungle een bron met schoon water geïnstalleerd. Dit was een antwoord op vele gebeden. Dit schone drinkwater staat voor hoop en leven!

verder lezen

Veiligheid voor Madagascars straatkinderen

Lees hier, hoe het onlangs geopende Hope Center in Madagascar vele straatkinderen nieuwe hoop geeft. 

verder lezen

Wat een geit kan betekenen voor een baby!

Lees hier hoe een geit het leven van een moeder en haar baby veranderde en hoop bracht voor de toekomst! 

verder lezen

Evangelie zonder woorden

Als christenen hebben wij zoveel meer door te geven dan woorden alleen. Lees hier hoe de praktische daden en inzet van onze medische teams veel betekenen voor de bevolking!

verder lezen

Fahs verhaal

Dagelijks sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van honger. Fah uit Thailand kon worden gered en heeft het overleefd omdat Hand of Hope op het juiste moment op de juiste plek was.

verder lezen

Een bijzondere mijlpaal: 1 miljoen patiënten geholpen!

Wat Hand of Hope in 2005 in India begon met een enkel ziekenhuis is uitgegroeid tot een bediening waar meer dan 1 miljoen mensen behandeld zijn! Lees hier wat God kan doen met de visie van één persoon! 

verder lezen

Schoon drinkwater – verstrekken van oplossingen 

Jaarlijks sterven er miljoenen mensen aan vervuild water. Hand of Hope is dan ook vastbesloten om te doen wat we kunnen om wereldwijd zoveel mogelijk mensen van schoon water te voorzien. 

verder lezen

 

25-jarig jubileum van Joyce Meyer Conferenties 

Dit jaar markeerde het Festival of Life-evenement in Indonesië dat het 25 jaar geleden was dat Joyce voor het eerst sprak op buitenlands grondgebied. 

verder lezen

Donaties

Wil jij Hand of Hope, het zendingswerk van Joyce Meyer Ministries, financieel steunen?