Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

Een bijzondere mijlpaal: 1 miljoen patiënten geholpen! 

 

Gedurende de tijd dat Joyce zelf met gezondheidsproblemen te kampen had, kwam zij op het idee om een organisatie op te richten die noodlijdende mensen wereldwijd medische ondersteuning biedt. In onze stoutste dromen hebben we nooit kunnen bevroeden wat voor een impact haar idee heeft gehad.

Wat in 2005 in India begon met een enkel ziekenhuis is uitgegroeid naar op dit moment vijf ziekenhuizen, dertien langdurige medische hulpprogramma’s alsook de inzetbaarheid van bijna veertig medische- als tandheelkundige handelingen over de hele wereld verspreid!

Ik ben dan ook zeer gelukkig om mee te kunnen delen dat in het kader van de medische- en tandheelkundige zorg door Hand of Hope wereldwijd al over 1 miljoen mensen behandeld zijn!

Het is werkelijk grandioos om te zien wat God uit een goede hartsgesteldheid en de visie van één mens kan doen.

Maar niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder de ondersteuning van onze geweldige partners waarmee God ons gezegend heeft en natuurlijk onze medewerkers wereldwijd die dag in dag uit hard werken om zieke mensen te helpen. Wij hopen dan ook dat je samen met ons je kunt verheugen over wat wij met elkaar hebben mogen bereiken! 

Wil je voor ons blijven bidden dat God ons werk wil blijven zegenen en ons helpt om het lijden van mensen te verlichten en het evangelie van Jezus te kunnen blijven verkondigen over de hele wereld! 

Samen zijn wij sterk!

David L. Meyer - Directeur van Hand of Hope

terug naar overzicht