Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

Evangelie zonder woorden

Een belangrijk doel van iedere Joyce Meyer Ministries Outreach is dat iedereen die wij ontmoeten uiteindelijk een relatie met Jezus Christus krijgt. Maar dat kost heel veel liefde – in woorden èn daden. Veel mensen in deze wereld hebben dusdanige fysieke en emotionele pijn dat ze niet toegankelijk zijn voor het evangelie totdat in hun nood is voorzien.

We hebben ontdekt dat slechts één ding meer kracht heeft dan iemand over Jezus te vertellen. En dat is Jezus door onze daden te laten zien. Het dienen van mensen en het bieden van medische hulp, zegt meer over wie wij zijn als christenen dan we ooit kunnen zeggen. 

In Handelingen 10:38 staat: “Hij [Jezus] trok als weldoener door het land en genas iedereen die in de macht van de duivel was” (NBG). Dat is heel simpel! Jezus trok mensen naar Hem toe door van hen te houden! Daarom is Jezus ons voorbeeld.

Onze missie is Christus te verkondigen en mensen te dienen. Joyce Meyer Ministries mag het goede nieuws van Jezus Christus verspreiden via magazines, conferenties en uitzendingen op televisie. Zo kunnen we de wereld vertellen dat God van hen houdt! 

Maar we zullen nooit onze belangrijkste taak vergeten en dat is van mensen houden en voor hen te zorgen. Dit zal altijd de belangrijkste boodschap zijn die wij verkondigen! 

Hand of Hope is de christelijke hulporganisatie van Joyce Meyer Ministries. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen die in nood zijn te helpen hun leed te verlichten en christenen te helpen groeien in hun geloof. 

terug naar overzicht