Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

Fahs verhaal

Op dit moment lijden wereldwijd meer dan 900 miljoen mensen aan honger. Concreet sterven er bijna 16.000 kinderen per dag aan hongergerelateerde oorzaken. Dat is elke 5 seconden een kind. 

Dit zijn tragische statistieken maar met jouw hulp kunnen we een verschil maken. Hand of Hope voorziet momenteel in meer dan 71.000 maaltijden per dag. We bestrijden de honger met één kind tegelijk.

Vorig jaar verloor Fah (5 jaar) haar ouders in een aardbeving die delen van Birma had verwoest. Plotseling was zij wees en werd zij naar haar oma in een klein dorpje in Thailand gestuurd. Maar ook daar waren de omstandigheden zwaar. 

Met de komst van Fah was haar oma verantwoordelijk voor het voeden van 7 kinderen te voeden en dit kon zij niet. Sommige kinderen kregen gewoon te weinig eten. Maar met de steun van de vrienden en partners van Joyce Meyer Ministries, kon Hand of Hope een voedselprogramma opzetten in het dorp van Fah. Daar kon Fah, en vele anderen zoals zij, eten krijgen, spelen, naar school gaan en alles over Jezus Christus leren. 

Toen Fah hier voor het eerst kwam was zij getraumatiseerd. Ze was erg op haarzelf en sloot iedereen buiten. Vandaag de dag is ze een gezond, energiek 6-jarig meisje dat van rennen en spelen met haar vriendjes houdt.

Voor maar een paar centen per dag, kunnen we een leven transformeren. Met uw hulp kunnen we steeds meer kostbare kinderen als Fah bereiken en helpen! 

Hand of Hope is de christelijke hulporganisatie van Joyce Meyer Ministries. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen die in nood zijn te helpen hun leed te verlichten en christenen te helpen groeien in hun geloof.

terug naar overzicht