Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

Het delen van Gods liefde met Namibië

Toen we het prachtige Afrikaanse land Namibië binnenvlogen was ik vol van de verwachting dat God grote dingen zou gaan doen in de dagen die voor ons lagen.

Namibië ligt in het zuidwestelijke deel van Afrika en is, met een inwoneraantal van iets meer dan tweemiljoen mensen, een van de dunstbevolkte landen ter wereld.

Door middel van de vrijgevige steun van de vrienden en partners van Joyce Meyer Ministries, heeft onze organisatie een tweedaags evenement opgezet genaamd Festival of Life, om de kerken en christenen van Namibië te herenigen en het evangelie te delen met degenen die dit nog nooit gehoord hebben.

De aanbidding werd elke avond geleid door Hillsong South Africa en het was geweldig om de mensen te zien genieten van Gods aanwezigheid tijdens het festival.

Ik ontmoette een vrouw die vertelde dat ze tien jaar lang gebeden had of God Joyce Meyer naar Namibië wilde sturen, om de christenen te herenigen en hun een hart vol opwekking te geven.

Er was een speciale tijd van gebed waarin Joyce zich geleid voelde de vlag van het land tevoorschijn te halen en omhoog te houden. Ze bad dat God Zijn liefdevolle hart zou openbaren aan de mensen in Namibië.

Toen ik op de laatste avond op het punt stond het buitenpodium te verlaten waar het festival werd gehouden, besefte ik iets:

Ik was niet de enige die vol verwachting was geweest dat God grote dingen zou gaan doen in het land Namibië. En er gaat nog zoveel meer gebeuren in dit land.

terug naar overzicht