Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Hand of Hope

Veiligheid voor Madagascars straatkinderen

Onlangs hadden wij de eer een nieuw ‘Hope Centre’ in Madagascar te openen. In de hoofdstad Antananarivo zijn duizenden straatkinderen die wanhopig behoefte hebben aan veiligheid, voedsel en liefde. Het ‘Hope Centre’ kan hierin voor een aantal van hen voorzien.  

De opening van het ‘Hope Centre’ was geweldig en vol vreugde. Dave en Joyce werden door honderden kinderen luid en opgewonden verwelkomd.

Het centrum, dat centraal gelegen ligt in het armste gebied van Antananarivo in Madagascar, zal warme maaltijden verstrekken, de mogelijkheid tot douchen geven en bescherming bieden tegen degenen die hen iets aan willen doen. Veel kinderen die we ontmoet hebben kunnen voor het eerst in hun leven met een deken en een kussen slapen.

Veel kinderen, die buiten hun schuld om op straat leven, hebben geleden onder seksueel misbruik en leven met een voortdurende angst verhandeld te worden. Velen vechten zelfs tegen ziekten en ondervoeding vanwege een gebrek aan de eerste levensbehoeften. 

Nu kunnen honderden kinderen bescherming vinden tegen de gevaren van het leven op straat en kunnen ze de zorg ontvangen die ze zo hard nodig hebben. We weten dat we niet ieder kind kunnen helpen, maar we voelen ons vereerd dat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen. 

Bedankt voor je partnerschap met ons zodat we de toekomst van deze kinderen kunnen veranderen, door hun een veilige nacht te bieden.

terug naar overzicht