Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Word onze partner!

Zonder de ondersteuning van onze wereldwijde partners zouden wij niet in staat zijn om mensen op zo´n grote schaal te helpen zoals wij nu doen. 

Als veel handen mee aanpakken, gebeurt er iets wonderbaarlijks:

Samen kunnen wij heel veel tot stand brengen. Doe mee!

 

Dat betekent een partnerschap

Veel mensen hebben niet de tijd of de mogelijkheid om ergens in het buitenland hun handen uit te mouwen te steken, maar ze zijn wel in staat om financiële steun te geven. Als iedereen trouw zijn steentje bijdraagt en men zich samen inzet, dan ontstaat een partnerschap.

Wanneer u ons regelmatig financieel ondersteunt, zien wij dat u voor een langere periode achter ons werk staat. Daardoor wordt u onze partner. Zo wordt er iedere dag van uw leven – zelfs terwijl u slaapt – iemand op de wereld geholpen.

Ons deel in deze partnerschap 
Als partner ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrieven per email en een bijzondere groet van Joyce. Wist u dat we een speciaal gebedsteam hebben? Joyce vindt het belangrijk dat er regelmatig voor onze partners en vrienden wordt gebeden.

Zo wordt u onze partner

Onze partner worden is heel simpel. U hoeft alleen maar een besluit te nemen dat u onze bediening en zendingswerk wilt ondersteunen door middel van een regelmatige donatie en door uw gebed. 

Wij gaan verantwoordelijk om met uw geld en geven uw gegevens niet door aan derden – dank u voor uw vertrouwen!

Heeft u vragen?

Wij staan voor u klaar. 
Bel ons als u vragen over donaties of partnerschap heeft.


Telefoon 026 20 22 100


Onze bankgegevens

Joyce Meyer Ministries Nederland


IBAN: NL46 INGB 0006 4028 41
BIC: INGBNL2A