Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

27 april 2018
Accepteer de juiste gedachten
...en wij maken iedere gedachte krijgsgevangene om haar aan Christus te onderwerpen.
2 Korintiërs 10:5 (NBV)
Als christenen hoeven we niet elke gedachte die in ons opkomt te accepteren. In plaats daarvan zouden we elke gedachte aan de maatstaf van het Woord moeten meten, zoals het vers hierboven ons vertelt te doen.

Hier is een praktisch voorbeeld: Als mensen je kwetsen, neem dan gelijk het besluit dat je niet dagenlang boos op hen zult zijn. Dat geeft satan alleen maar de mogelijkheid om zaden van bitterheid te planten.

In plaats daarvan kun je het negatieve denken verwerpen en het weigeren om je vrede en vreugde te ontnemen.

Wend je tot God en zeg: Vader, ik heb Uw kracht nodig. Door geloof kies ik om Uw genade te ontvangen om diegenen, die mij hebben mishandeld of mij onrecht hebben aangedaan, te vergeven. Ik vraag U om hen te zegenen en mij te helpen om verder te gaan met mijn leven. In Jezus’ Naam, amen.

Kort gebed: Heer, ik wil alleen gedachten accepteren die in lijn zijn met Uw manier van denken en spreken. Waarschuw mij wanneer de vijand een slechte gedachte mijn kant op stuurt, zodat ik kan doen wat Uw Woord zegt en het gevangen neem tot de gehoorzaamheid aan U.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?