Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

27 mei 2020
Waar hoop je op?
Keer terug naar de burcht, u, gevangenen die hoop hebt! Ook heden verkondig Ik: Ik zal u dubbel vergoeden,
Zacharia 9:12 (HSV)
Ik heb een vraag voor je: waar hoop je op? Wat verwacht je in je leven? Ben je erop gericht dat er iets goeds gebeurt of verwacht je dat je teleurgesteld zult zijn?

Vandaag de dag voelen zoveel mensen zich hopeloos. Maar Jezus is niet voor ons gestorven zodat we hopeloos zouden zijn. Hij stierf voor ons zodat we hoopvol zouden kunnen zijn.

De duivel wil onze hoop stelen en hij zal tegen jou liegen. Hij zal je vertellen dat er niets goeds in je leven kan gebeuren of dat het goede waar je om geeft niet zal voortduren. Wanneer je worstelt met een moeilijke situatie, dan zal hij je vertellen dat het nooit zal ophouden. Maar blijf vol van hoop en onthoud dat de duivel een leugenaar is. God kan alles veranderen!

Onze Vader is goed en Hij heeft goede plannen voor ons leven. Als je vasthoudt aan deze hoop, juist te midden van onrustige en onzekere tijden, heeft Hij je beloofd: “Ik zal je dubbel vergoeden.” Dus weiger om je hoop op te geven. Begin te verwachten dat God iets doet – iets goeds!

Kort gebed:. Heer, mijn hoop is in U. Satan is een leugenaar en ik zal niet naar hem luisteren en de hoop verliezen. Ik verwacht dat U goede dingen in mijn leven zult doen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden