Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

20 april 2019
Bidden in Zijn Naam
...Ik verzeker jullie: wat je de Vader ook vraagt in Mijn naam – Hij zal het je geven. ...maar vraag het en je zult het ontvangen. Dan zal je vreugde volmaakt zijn.
Johannes 16:23-24 (NBV)
Toen onze jongste zoon nog op school zat en Dave en ik op reis moesten, kwamen er mensen bij ons thuis om op hem te passen. Wij moesten voor degenen, die tijdens onze afwezigheid voor hem zorgden, een juridische document tekenen zodat zij, indien er medische zorg voor hem nodig was, bevoegd waren om onze naam letterlijk te kunnen gebruiken, in plaats van ons, om besluiten te kunnen nemen ten gunste van onze zoon.

Dat is wat Jezus deed voor Zijn discipelen, maar ook voor allen die in Hem zouden geloven. Hij zei dat als wij bidden in Zijn naam, God antwoorden zal. Dit is de autoriteit die jij en ik toebedeeld gekregen hebben door Zijn Naam.

Zijn Naam is plaatsvervangend— Zijn Naam vertegenwoordigt Hem. Als we bidden in Zijn Naam is dat hetzelfde alsof Hij het is die bidt. Dit privilege lijkt haast te wonderbaarlijk om te geloven! Maar we kunnen het geloven omdat de Bijbel het bevestigd. Dus gebruik de autoriteit van de Naam van Jezus en wees krachtig om de vijand te overwinnen en de Zegeningen van God in deze wereld te brengen.

Kort gebed: Here God, vrijmoedig wil ik tot U bidden in de Naam van Jezus, wetend dat u naar mij hoort en mij antwoord wilt geven. Dank U voor dit wonderbaarlijke voorrecht om te mogen bidden in de Naam van Uw Zoon.

Overdenking per email

Gratis aanmelden