Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

26 september 2020
God zorgt ervoor dat dingen op het juiste moment gebeuren
Want het visioen, al wacht het zijn toegewezen tijd nog af, smacht naar zijn vervulling: het vertelt geen leugen. Al blijft het uit, geef het wachten niet op, want komen doet het beslist en het komt niet te laat.
Habakkuk 2:3 (WV)
Wacht je op het moment dat de verlangens van je hart zichtbaar worden? Bid je voor bevrijding van angst of andere dingen die je tegenhouden zodat je jouw dromen in vervulling ziet komen? Ben je aan het wachten en bidden voor de redding van vrienden en familie? Vertrouw je op Gods voorziening, gunst, promotie, eer en alle zegeningen die in Zijn Woord worden gevonden?

Ben je moe van het wachten op gebedsverhoringen? Als je gefrustreerd bent en jezelf afvraagt, “Wanneer, God, wanneer?” dan is het belangrijk te weten dat Gods timing vaak een mysterie is. Hij doet geen dingen volgens ons tijdschema. Toch belooft Zijn Woord dat Hij niet te laat zal zijn, geen enkele dag.

God zorgt ervoor dat dingen op precies het juiste moment gebeuren! Jouw taak is niet om erachter te komen wanneer, maar om je gedachten te richten op het niet willen opgeven totdat je de eindstreep hebt bereikt en leven mag in zijn volheid en in de schitterende zegeningen van God! Hoe meer je Jezus vertrouwt en je ogen gericht houdt op Hem, des te meer leven zul je hebben. Op God vertrouwen brengt leven. Geloven brengt rust. Dus stop met alles proberen uit te pluizen en laat God God zijn in jouw leven.

Kort gebed: Here God, ik weet dat Uw timing perfect is, zelfs wanneer ik moe word van het wachten. Help mij U te vertrouwen en te berusten in Uw plan voor mij.

Overdenking per email

Gratis aanmelden