Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

6 juni 2020
Jezelf aansporen!
Daarom spoor ik je aan het vuur brandend te houden van de gave die God je schonk toen ik je de handen oplegde.
2 Timoteüs 1:6 (NBV)
Gods liefde is onvoorwaardelijk en oneindig. Ik herinner mij hoe verwonderd en verheugd ik was toen Hij Zijn liefde voor mij onthulde. Ik voelde mij alsof ik uit elkaar zou spatten!

Maar na een tijdje raakte ik gewend aan het feit dat God van mij houdt en voelde ik diezelfde passie niet meer.

Is dat jou ooit overkomen? Ervaar je het nu? Zo ja, dan denk ik dat je er iets aan kunt doen.

Paulus zei Timoteüs om zichzelf aan te sporen om het vuur aan te wakkeren en om opnieuw de kolen van het vuur aan te blazen. Paulus’ boodschap aan Timoteüs is Gods boodschap aan jou vandaag: Spoor je zelf aan! Stop met leven in de sleur van het ‘aloude liedje.’

We moeten het volgende niet vergeten: Het besluit om het leven met passie te benaderen nemen we vóórdat het een gevoel wordt.

Dus neem vandaag het besluit om elke ochtend enthousiast op te staan over de relatie die je met de Schepper hebt. Spoor jezelf aan en leef in verwondering door Hem!

Kort gebed: God, ik wil altijd verwonderd zijn door U! Ik wil niet zonder passie leven. U te kennen is wonderbaarlijk en ik kies er nu voor om met passie te leven in relatie met U.

Overdenking per email

Gratis aanmelden