Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

25 juni 2019
Voor God leven is het enige wat telt
…maar door zichzelf af te meten aan zichzelf, en zichzelf te vergelijken met zichzelf, zijn zij bepaald niet verstandig.
2 Korintiërs 10:12 (HSV)
Er is vrijmoedigheid nodig om God te volgen in plaats van de menigte. Je overmatig druk maken over wat anderen denken, leidt alleen tot kwelling. Alhoewel we allemaal genieten als iemand goed over ons denkt, is het onmogelijk om altijd door iedereen aardig gevonden te worden.

In Gods aanpak moeten we gewoonlijk bereid zijn om iets te verliezen om datgene te winnen wat we echt willen in het leven. Dat betekent dat we moeten stoppen om onszelf te vergelijken met de maatstaven van anderen en dat we moeten beginnen om voor God te leven.

Je echte vrienden zullen je helpen om diegene te zijn die God wil dat je bent. Zij zullen je niet veroordelen omdat je Gods roeping volgt. Deze vrienden zullen je aanmoedigen om God op de eerste plaats te zetten in je leven.

Zelfs wanneer iedereen bij je wegloopt, belooft Hij dat Hij je nooit verlaat of bij je weggaat.

Het leven wordt verwarrend en te gecompliceerd als we proberen zowel God als mensen te behagen. Je hoeft jezelf met niemand te vergelijken of je zorgen te maken over wat mensen van je denken. Leef je leven voor God en wees vrij om te zijn wie Hij wil dat je bent.

Kort gebed: Heer, ik neem nu het besluit om alleen voor U te leven. Om naar de maatstaven en verwachtingen te leven van anderen zal tot niets leiden. U bent de Enige die telt en ik wil die persoon zijn zoals U mij hebt gemaakt.

Overdenking per email

Gratis aanmelden