Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

24 mei 2019
Hij houdt alles tezamen
En Hij is vóór alle dingen, en alle dingen bestaan tezamen door Hem
Kolossenzen 1:17 (HSV)
Kolossenzen 1:17 is een behoorlijk geweldig Bijbelgedeelte. Het vertelt ons dat Jezus alles tezamen houdt. Wauw! Zelfs mensen die dit niet beseffen worden door Hem ‘tezamen gehouden’.

Denk hier eens over na. We zouden geen goed huwelijk hebben als Jezus het niet tezamen houdt. Als Jezus onze persoonlijke relaties niet ontwikkelt, zullen we geen goede relaties hebben. Onze financiën zouden een puinhoop zijn zonder Jezus. Onze gedachten en emoties zouden een wrak zijn zonder Hem. Alles zou een puinhoop zijn zonder Jezus.

Als Jezus niet het belangrijkste is in ons leven, dan moeten we onze prioriteiten herschikken. Matteüs 6:33 zegt ons dat we eerst God en Zijn Koninkrijk moeten zoeken, want als we het belangrijkste niet eerst doen, dan zal ook al het andere niet werken en problemen veroorzaken. Gods wijze van zijn dóén en Zijn koninkrijk zoeken, is om uit te vinden hoe Hij wil dat dingen worden gedaan – hoe met mensen om te gaan, hoe te handelen in situaties, —hoe geld te besteden, welke houding te hebben, en welk soort vermaak Hij goedkeurt.

Begin er vandaag mee door Hem de eerste plaats in je leven te geven. ‘Hij houdt je tezamen’… Hij heeft je gecreëerd om Hem te volgen. Zet Hem op de eerste plaats in je leven.

Kort gebed: God, ik ben niets zonder U. U houdt mij vast… in feite, houdt U alles tezamen. U bent het belangrijkste in mijn leven en ik zet U op de eerste plaats.

Overdenking per email

Gratis aanmelden