Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

17 september 2019
Een geweldige ruil
Werp uw zorg op de HEERE, en Híj zal u onderhouden; Hij zal voor eeuwig niet toelaten dat de rechtvaardige wankelt.
Psalmen 55:23 (HSV)
Wist je dat God een ruil met je wilt doen? Hij wil dat jij Hem al je zorgen, problemen en fouten geeft. In ruil daarvoor, zal Hij je vrede en vreugde geven.

God wil werkelijk voor ons zorgen, maar om Hem dit te laten doen, moeten we ophouden met voor onszelf proberen te zorgen en ons zorgen maken over elk klein detail waar we geen controle over kunnen hebben. Veel mensen willen graag dat God voor hen zorgt, maar toch blijven ze zich nadrukkelijk zorgen maken of willen ze zelf het antwoord zoeken, in plaats van te wachten op Gods leiding.

God zal ons vrede geven, maar we moeten Hem eerst onze zorgen geven. Wat een geweldige ruil! We geven God onze zorg, en Hij geeft ons Zijn vrede. We geven Hem al onze zorgen, Hij geeft ons bescherming, stabiliteit en vreugde. Dat is de geweldige zegen en het voorrecht als we door Hem verzorgd worden.

Kort gebed: Heer, U heeft mij een geweldige ruil geschonken. U bent zoveel bekwamer dan ik, dus geef ik U al mijn zorgen en ontvang ik al de vrede en vreugde die U mij aanbiedt!

Overdenking per email

Gratis aanmelden