Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

18 juni 2019
Volg de kleine ingevingen
Met eigen oren zul je een stem achter je horen zeggen: “Dit is de weg die je moet volgen. Hier moet je rechts. Ga daar naar links.”
Jesaja 30:21 (NBV)
De Heilige Geest wil ons altijd de weg wijzen in ons leven, maar soms zijn we zo gericht op een ‘groot’ probleem dat we niet door hebben hoeveel Hij door kleine ingevingen elke dag met ons praat.

Op een dag was ik onderweg naar huis en van plan te stoppen om een kop koffie te halen, toen ik sterk het gevoel kreeg dat ik mijn secretaresse moest bellen om te vragen of ook zij een kop koffie wilde. Toen ik haar belde zei ze: “Ik stond hier net te denken: ik zou nu wel graag een goed kopje koffie lusten.”

Zie je, God wilde haar het verlangen van haar hart geven, en Hij werkte door mij heen. Ik hoorde geen harde stem, zag geen engel of had geen visioen. Ik had gewoon een gevoel of gedachte dat ik haar een kop koffie moest aanbieden.

Op dezelfde manier wil God mensen in jouw leven zegenen. Ik moedig je vandaag aan om je hart gevoelig te houden voor Gods stem. Volg de kleine ingevingen. Hij zal tot je hart spreken en Hij zal je de weg wijzen die je moet gaan.

Kort gebed: Heilige Geest, ik kies er vandaag voor om mijzelf tot rust te brengen zodat ik Uw kleine ingevingen kan horen. Toon mij manieren hoe ik anderen kan zegenen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden