Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

18 augustus 2019
Je lichaam verzorgen
U bent gekocht en betaald, dus bewijs God eer met uw lichaam.
1 Korintiërs 6:20 (NBV)
Sommigen van ons hebben niet geleerd om genoeg van ons lichaam te houden om het goed te verzorgen. Om dit te veranderen moeten we de confrontatie aangaan met de drie grootste obstakels om gezond te leven.

We weten niet hoe we ons lichaam moeten verzorgen. Slechte eetpatronen, verkeerde informatie en fast food hebben mensen verward over wat een goed eetpatroon is en hoe je gezonde voeding eet in de juiste proporties.

Onze lichaamsbeeld is helemaal scheef getrokken door de media en advertenties. We worden gebombardeerd met onhaalbare schoonheidsidealen, terwijl obesitas zo veel voorkomt, dat het bijna als normaal beschouwd wordt. We moeten herontdekken hoe een gezond iemand eruitziet.

Sporten is bijna achterhaald. We hebben zoveel gemakken uitgevonden dat we leven zonder enige vorm van beweging te krijgen. We lopen zelfs nergens meer naartoe als dat niet hoeft! Maar de waarheid is dat een groot deel van ons welzijn afhankelijk is van lichaamsbeweging.

Kort gebed: Here God, ik wil U verheerlijken door mijn lichaam goed te verzorgen met een gezonde leefstijl. Ik geloof dat ik dit kan veranderen door Uw kracht die in mij werkt.

Overdenking per email

Gratis aanmelden