Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

6 augustus 2020
Ga uitdagingen van dag tot dag aan
Heb ik het u niet geboden? Wees sterk en moedig, schrik niet en wees niet ontmoedigd, want de Heere, uw God, is met u, overal waar u heengaat.
Jozua 1:9 (HSV)
Ik verzoek je met klem om uitdagingen van dag tot dag aan te gaan. Het te ver vooruitkijken heeft de neiging om ons te overweldigen. Op God vertrouwen vraagt van ons te geloven dat Hij ons ‘dagelijks brood’ geeft, wat betekent dat we het ontvangen als we het nodig hebben en meestal niet eerder.

Soms kunnen uitdagingen onmogelijk en overweldigend lijken, maar God is altijd met ons. We moeten alleen moedig zijn en de kracht ontvangen die Hij ons geeft. Onthoud dat God je Zijn genade (kracht) zal geven om vandaag te doen wat je moet doen. Dus is het belangrijk om je te richten op het leven van vandaag, in plaats van je zorgen te maken over morgen.

Dit principe is ook van toepassing op veel andere gebieden van je leven — uit de schulden komen, je huis schoonmaken, huwelijksproblemen oplossen, je kinderen straffen, op tijd zijn op je werk of het afronden van een project. Wat je ook moet doen in je leven, je kunt het!

Filippenzen 4:13 zegt dat je tegen alles bestand bent door Hem die jou kracht geeft. Niets is te veel voor je wanneer Hij aan je zijde is.

Kort gebed: Here God, zelfs wanneer de uitdagingen die voor mij liggen onmogelijk lijken, weet ik dat ik ze van dag tot dag aan kan omdat U bij mij bent. Ik ontvang Uw kracht vandaag.

Overdenking per email

Gratis aanmelden