Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

21 maart 2019
Correctie is noodzakelijk
Want de Heer berispt wie Hij liefheeft, straft elke zoon van wie Hij houdt.
Hebreeën 12:6 (NBV)
Ik wil nooit buiten gemeenschap met God zijn. Ik moet Hem bij mij hebben om elke dag van mijn leven door te komen.

Daarom ben ik zo dankbaar dat de Heilige Geest mij overtuigt. Hij maakt mij kenbaar of ik iets doe wat God verdriet doet of wat onze communicatie en relatie verstoort. Hij berispt, en overtuigt mij van wat goed is.

God heeft ons meer lief dan dat wij onze eigen kinderen liefhebben, en in Zijn liefde disciplineert Hij ons. Hij vertelt ons wanneer we op het verkeerde pad zijn. Als het nodig is, dan kan het zijn dat Hij het ons wel op vijftien verschillende manieren vertelt om maar onze aandacht te krijgen.

Zijn boodschap van corrigerende liefde is overal. Hij wil dat wij naar Hem luisteren omdat Hij ons lief heeft. Maar als we volharden in onze wegen, zal Hij ons privileges en zegeningen onthouden omdat Hij wil dat wij opgroeien, zodat we kunnen hebben wat het beste voor ons is.

Onthoud goed dat als je gehoor geeft aan Gods correctie, dit je uit je zonde zal optillen en je terug zal brengen naar het hart van God. Laat correctie je naar een nieuwe hoogte in je relatie met God brengen. Vecht er niet tegen, maar ontvang het!

Kort gebed: Heer, ik weet dat U mij liefhebt en het beste voor mij wilt. Dank U dat U mij corrigeert en berispt, wanneer ik zondig of een fout maak. Ik wil zo dicht mogelijk bij U zijn, dus help mij alstublieft om niets tussen U en mij te laten komen. Ik houd van U!

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?