Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

20 februari 2020
Het bewijs van de Heilige Geest
En zij werden allen vervuld met de Heilige Geest en spraken het Woord van God met vrijmoedigheid.
Handelingen 4:31 (HSV)
Er zijn te veel ongelukkige wedergeboren, Geestvervulde gelovigen die niet weten wat het is om vervuld te blijven met de Geest van God door Hem dagelijks te erkennen en Zijn wegen na te streven. De Heilige Geest is in hen, maar zij laten het bewijs van Hem niet zichtbaar worden in hun normale dagelijkse leven.

Het is mogelijk om een glas te vullen met water zonder dat je het helemaal vult. Precies zo is het, wanneer we wedergeboren zijn en de Heilige Geest in ons hebben, maar nog niet genoeg gevuld zijn om het bewijs van Zijn kracht in ons leven te zien.

Handelingen 4:31 laat zien dat, als mensen vervuld waren met de Heilige Geest, zij het Woord van God brachten met vrijheid, vrijmoedigheid en moed.

Het behaagt God niet wanneer mensen Hem in hun dagelijks leven uitsluiten en vervolgens religieuze formules toepassen om te proberen Hem tevreden te stellen. In plaats daarvan wil Hij dat wij een Geestvervuld leven van vrijheid, vrijmoedigheid en moed verwezenlijken.

Ik verzoek je dringend om God, door de kracht van de Heilige geest, vrij te laten werken in alle gebieden van je.

Kort gebed: God, ik wil elke dag vervuld zijn met Uw Heilige Geest. Help mij om te leven in de vrijheid, vrijmoedigheid en moed die ik door de Heilige Geest mag ontvangen voor elke dag van mijn leven.

Overdenking per email

Gratis aanmelden