Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

10 december 2019
Luisteren en gehoorzamen naar wat God zegt
Hadden ze altijd maar zo’n verlangen om mij te vereren en mijn geboden na te leven; voor eeuwig zou het hun en hun kinderen goed gaan.
Deuteronomium 5:29 (NBV)
God spreekt niet alleen tot de leiders van bedieningen. Hij spreekt tot iedereen die een persoonlijke relatie met Hem heeft. Veel mensen verwachten helemaal niet iets van God te horen, maar in werkelijkheid spreekt Hij tot ieder van ons. Hij spreekt ook tot jou.

Natuurlijk kun je Hem niet horen en doen wat Hij zegt als je niet naar Zijn stem luistert. Je luistert door de Bijbel te lezen, stille tijd te nemen, en je hart voor te bereiden om op een regelmatige basis van Hem te ontvangen. Op die manier kun je Zijn opdrachten volgen en Zijn geboden naleven.

Lees Deuteronomium 5:29. Kun je de ernst in Gods stem horen als Hij deze uitspraak doet? Hij wil dat we Zijn geboden naleven opdat het ons goed gaat. Hij geeft om ons welzijn. Hij weet dat de enige manier waarop Hij voor ons kan zorgen is als we bereid zijn om naar Hem te luisteren en Hem te gehoorzamen.

Maak je relatie met Jezus Christus tot een levensstijl en wees een trouwe dader van het Woord. Luister vandaag naar Zijn wijsheid en volg die op.

Kort gebed: Heer, ik geloof dat U tot mij spreekt, en ik wil Uw stem kennen. Ik zal bewust luisteren naar wat U mij vertelt te doen en dit naleven opdat “het mij goed zal gaan.”

Overdenking per email

Gratis aanmelden