Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

26 februari 2020
Slagen voor de testen van het leven
Doe mij recht, HEERE, want ik ben rechtvaardig en oprechtheid is bij mij.
Psalm 7:9 (HSV)
Het leven is vol met uitdagingen die onze vastberadenheid en ons geloof in God testen. Of we nou geconfronteerd worden met dreiging van het kwaad of met dagelijkse beslommeringen, het is zeker dat ons karakter regelmatig op de proef wordt gesteld.

Het zou een grote fout zijn om over het hoofd te zien dat God onze harten, onze emoties en onze geest op de proef stelt. Wat betekent het om iets te testen? Het betekent dat er druk wordt uitgeoefend om te zien of iets stand houdt. Zal het tegen stress opgewassen zijn? Kan het presteren op het niveau waarvan de maker zegt dat het kan? Voldoet het aan de ware kwaliteitsnorm? God doet hetzelfde met ons.

Ben je vandaag al op de proef gesteld? De sleutel hierbij is dat je God moet blijven vertrouwen, zelfs wanneer je het niet begrijpt. God echt vertrouwen betekent soms dat er onbeantwoorde vragen zullen zijn, maar als je vooruit blijft kijken, ondanks je twijfels, zal Hij je opbouwen en sterk maken.

Kort gebed: God, als ik getest word, wil ik hiervoor klaar zijn, en onder die druk volharden, U volgen ongeacht wat. Laat mij dagelijks zien hoe ik mijn vertrouwen op U kan stellen, zelfs wanneer ik strijd met onbeantwoorde vragen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden