Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

19 juni 2019
Vertrouw Hem gedurende het proces
Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want U bent bij mij, Uw stok en Uw staf, zij geven mij moed.
Psalmen 23:4 (NBV)
We denken er vaak pas aan om op God te vertrouwen wanneer we dingen nodig hebben of willen krijgen, maar een echte vertrouwensrelatie met God gaat verder dan alleen Hem te vertrouwen om iets te krijgen. We moeten leren Hem te vertrouwen gedurende het proces te verkrijgen wat we verlangen.

Er was een tijd in mijn leven dat ik intens gericht was op het ‘God te vertrouwen voor dingen’, en dan zei ik: “Ik wil dit, God,” en “ik heb dit en dat nodig, God.” Hij begon mij in te laten zien dat het krijgen van al die dingen niet het belangrijkste was in mijn leven.

Hij wilde mij leren hoe ik Hem kon vertrouwen, genóég om zó vanuit een vaste basis, stabiel en met een goede houding door situaties heen te komen. Hij moest mij leren dat Hij ons misschien níet meteen helpt als we uit onze omstandigheden willen komen, maar dat Hij wél altijd met ons is als we er doorheen gaan.

God wil ons niet altijd van alles bevrijden wanneer wij vinden dat Hij dat zou moeten doen, maar Hij is altijd met ons. In plaats van je alleen te richten op het eindresultaat, besef vandaag dat God nu met je is. Hij is vlakbij je, dus vertrouw erop dat Hij samen met jou door dit proces heengaat.

Kort gebed:. God, ik ben zo blij dat U nu met mij bent. Ik wil U niet alleen vertrouwen om mij dingen te geven, maar ik vertrouw U in al de dagelijkse omstandigheden van mijn leven.

Overdenking per email

Gratis aanmelden