Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

1 oktober 2020
Herken het slagveld
De wapens van onze strijd zijn immers niet vleselijk [wapens van vlees en bloed]...
2 Korintiërs 10:4 (HSV)
Wist je dat wij elke dag in oorlog zijn? Als we naar al het lijden kijken, kunnen we misschien denken dat de gevechten buiten ons plaatsvinden, maar in werkelijkheid vinden ze binnenin ons plaats – op het slagveld in ons denken.

Wanneer we falen om het slagveld te identificeren, zullen we ook niet onze vijand kunnen herkennen. We hebben de neiging te geloven dat mensen, geld, religie of “het systeem” onze problemen zijn. Als we ons denken niet vernieuwen, dan lopen we het risico om die leugens te blijven geloven en belangrijke keuzes te maken gebaseerd op misleiding.

Elke dag wordt ons denken gebombardeerd met een constante stroom van klagende gedachten, verdenkingen, twijfels en angsten. Elke gedachte kan een nederlaag en verwoesting veroorzaken, maar het uitreiken naar Gods waarheid kan overwinning en vreugde brengen.

Wellicht zijn er grote bolwerken in je leven die afgebroken moeten worden. Laat me je bemoedigen door je eraan te herinneren dat God aan jouw kant staat. Er is een strijd gaande, en je denken is het slagveld. Maar het goede nieuws is dat God aan jouw zijde vecht!

Kort gebed: Heilige Geest, ik wil niet worden misleid, zodat ik de echte strijd in mijn denken negeer. Laat mij op mijn hoede zijn zodat ik de goede strijd kan strijden. Met U aan mijn zijde, kan ik niet verliezen!

Overdenking per email

Gratis aanmelden