Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

15 maart 2016
Maak je geen zorgen... AANBID!
Vrees de Here, u, Zijn heiligen, want wie Hem vrezen [echt vereren en aanbidden], hebben geen gebrek.
Psalm 34:10 (NBV)
Ik herinner mij een ochtend dat ik ging zitten om te bidden, maar in plaats daarvan begon ik mij zorgen te maken over iets in mijn situatie van toen en begon ik na te denken over wat ik eraan zou gaan doen.

Plotseling hoorde ik die stille en kleine stem in mijn geest zeggen: Joyce ga je je probleem of Mij aanbidden? God was meer dan bereid om mijn probleem aan te pakken als ik bereid was om het te vergeten en om mijn tijd te besteden aan het Hem aanbidden.

Wanneer we de Heer aanbidden, dan zetten we ons vrij van de emotionele of mentale last die ons neerdrukt. Het wordt opgeslokt in de ontzagwekkendheid van God. Als we onze ogen op Hem gericht houden en Hem aanbidden, zullen we zien dat Zijn Plan voor ons leven alles mee laat werken ten goede.

De Bijbel zegt dat er geen gebrek is voor diegenen die de Heer met goddelijk ontzag echt aanbidden. Wil je er zeker van zijn dat in al je behoeften wordt voorzien? Onthoud dan om te aanbidden in plaats van zorgen te maken.

Ongeacht de moeilijkheden waar je mee geconfronteerd wordt, blijf gewoon God prijzen en Hem verheerlijken. Geloof zal in je hart opstijgen en je zult overwinnen.

Kort gebed: God, ik wil mij geen zorgen maken. In plaats daarvan kies ik ervoor om U te aanbidden. U bent groot en machtig, en ik weet dat in mijn behoeften wordt voorzien door Uw goedheid en liefde voor mij.

Overdenking per email

Gratis aanmelden