Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

16 januari 2019
Een leven van zegen
Laten we dus, in de tijd die ons nog rest, voor iedereen het goede doen, vooral voor onze geloofsgenoten.
Galaten 6:10 (NBV)
Ik geloof dat één van de grootste mogelijkheden die we als christenen hebben, is dat we een belangrijk verschil te kunnen maken in de levens van anderen. Gedurende mijn leven in de bediening, heeft God mij de kans gegeven om Bijbelonderwijs te geven aan veel mensen die behoefte hebben aan begeleiding.

Maar ik geloof niet dat God deze bijzondere mogelijkheid alleen aan mij gegeven heeft. Iedereen, ook jij, hebt de mogelijkheid om iemand te beïnvloeden. Wanneer je de tijd neemt om naar anderen om te zien en in iemands leven te investeren, dan ben je de wereld aan het beïnvloeden, de jouwe en die van hen.

In Galaten 6:10 wordt ons verteld om ons ervan bewust te zijn om een zegen te zijn voor iedereen die God op ons pad brengt. We zijn geroepen om een zegen te zijn en anderen in hun geloof op te bouwen, en niet bang te zijn om ons uit te strekken en de waarheid in liefde te spreken.

Ik geloof dat God wil dat we meer zijn dan louter toeschouwers in het leven. Hij wil dat wij mensen zijn die echte liefde hebben voor anderen en dusdanig veel om anderen geven dat we bereid zijn die liefde in hun levens te gieten. We moeten anderen in Jezus’ naam opbouwen, zodat zij kunnen groeien en zo ook zelf weer, misschien wel meer mensen kunnen bereiken.

Of je het nu weet of niet, iemand anders houdt je in de gaten en kijkt naar je op. Mensen worden beïnvloed door de manier waarop je leeft en zij moeten Gods liefde in je dagelijkse doen en laten kunnen zien.

Soms maken we fouten, en als we dat doen dan kunnen we God voor Zijn vergeving danken, maar we moeten ons ook realiseren dat wij vaak het enige bewijs van God zijn dat mensen om ons heen zien.

Kort gebed: God, elke dag is een nieuwe, door U gegeven, kans om Uw liefde aan anderen uit te reiken, hen hiermee te zegenen en te beïnvloeden. Ik wil leven als een zegen voor anderen en hen laten zien wat het betekent om God-gericht te leven.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?