Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

21 februari 2020
Haal God uit de ‘alleen voor noodgevallen’-doos
Weet u niet dat u een tempel van God bent en dat de Geest van God in uw midden woont?
1 Korintiërs 3:16 (NBV)
Ik bracht slechts af en toe tijd met God door of als ik een groot probleem had. Uiteindelijk leerde ik dat, wanneer ik ooit zou willen stoppen met het van noodgeval naar noodgeval gaan, ik God dagelijks moest zoeken omdat ik Hem zo wanhopig nodig had.

Het is waar, dat God ons altijd zal helpen wanneer wij bij Hem komen. Maar als we constante overwinning willen, dan moeten we God uit de ‘alleen voor noodgevallen’-doos halen en Hem in ons dagelijks leven uitnodigen. God wil een persoonlijke relatie met ons hebben. Hij bewijst dit door middel van het feit dat Hij in ons woont.

Toen Jezus aan het kruis stierf, maakte Hij de weg voor ons vrij om een persoonlijke relatie kunnen te hebben met de almachtige God. Als God een ‘alleen voor noodgeval’-relatie had gewild, dan zou Hij enkel tijdens zo’n noodgeval op bezoek hoeven te komen en zou Hij zeker niet gekomen zijn om een permanent verblijf in ons te hebben.

Wat een geweldige gedachte! God is jouw persoonlijke vriend! Wil je Hem vandaag uit je ‘alleen voor noodgevallen’-doos verwijderen?

Kort gebed: Heer, ik weet dat het christelijk leven zoveel meer is dan een ‘alleen voor noodgevallen’- of back-up plan. Omdat U in mij woont, wil ik U als een persoonlijke vriend kennen. In plaats van U alleen aan te roepen wanneer ik in problemen ben, wil ik U elke dag zoeken.

Overdenking per email

Gratis aanmelden