Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

4 juli 2020
Hoe groter de tegenstand, hoe groter de mogelijkheid.
…want de deur staat hier wijd open voor mijn werk, hoewel er ook veel tegenstanders zijn.
1 Korintiërs 16:9 (NBV)
Elke keer als God een nieuw idee in ons hart legt of ons een droom, visioen of nieuwe levensuitdaging geeft, staat de vijand klaar om tegenstand te bieden.

God roept ons voortdurend tot nieuwe hoogten. Sommige groot en belangrijk; andere relatief klein en onbelangrijk. Wat de situatie ook is, als we een nieuw niveau bereiken met God, zullen we geconfronteerd worden met een nieuw niveau van tegenstand van onze vijand, de duivel.

Maar samen met de tegenstand komen ook de kansen. En God is altijd met ons, dus hoeven we niet bang te zijn. Bepaalde dingen mogen te groot voor ons lijken, maar niets is onmogelijk bij God. Hij is niet verrast of bang voor iets, en met Hem kunnen we elke uitdaging die voor ons ligt, volbrengen.

Als je vastberaden bent om de nieuwe niveaus waartoe God je roept te bereiken, geef dan niet op ongeacht de tegenstand. Besef dat hoe groter de tegenstand is, hoe groter de mogelijkheid is die voor je ligt. Wees moedig en onttrek vrijmoedigheid en moed aan de Heilige Geest, want Hij is altijd met je.

Kort gebed: Here God, laat me niet wankelen als er tegenstand is. Ik weet dat U grote plannen voor mij hebt en dat grote tegenstand slechts een grotere mogelijkheid betekent. Ik vertrouw U en weet dat U mij naar een nieuw geloofsniveau kunt brengen, terwijl ik anderen dien vanuit Uw liefde.

Overdenking per email

Gratis aanmelden