Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

7 augustus 2020
Houdt Gods tempel in goede conditie
Of weet u niet dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in woont en die u ontvangen hebt van God, en weet u niet dat u niet van uzelf bent?
1 Korintiërs 6:19 (NBV)
Tot mijn 64ste sportte ik nooit en dacht daar überhaupt niet over na. Ik wandelde wel wat en had een paar dingen gedaan om een beetje in fatsoenlijke conditie te blijven, maar stak niet veel energie in sporten. Gedurende die jaren heb ik vaak in ‘mijn tas met excuses’ gegrepen en bedacht allerlei ‘redenen’ waarom ik niet kon sporten. Maar de Heer sprak tot mijn hart en moedigde mij aan om te starten met een gedegen work-out programma zodat ik sterk genoeg zou zijn voor het laatste derde deel van mijn reis door het leven.

Ik had al goede eetgewoonten, en toen ik God gehoorzaamde om een aantal keer per week naar de sportschool te gaan, stapte ik in een nieuw seizoen van mijn leven. Ik zag er beter uit, ik voelde mij beter, maar nog belangrijker: ik verheerlijkte God door goed te zorgen voor het lichaam dat Hij mij had gegeven.

Als je op dit gebied verbetering nodig hebt, bid en vraag God wat je moet doen om een gezondere leefstijl te verkrijgen. Het Woord zegt dat ons lichaam een tempel is van God. En ik wil ervoor zorgen dat God van Zijn tempel houdt! Maak vandaag de keuze om je tempel in uitstekende conditie voor God te houden.

Kort gebed:. Heer, ik wil meer energie steken in een leefstijl van goede fysieke gezondheid. Help mij om die keuzes te maken die ervoor zorgen dat mijn gezondheid continue verbetert. Mijn lichaam is Uw tempel en ik wil het in uitstekende conditie voor U houden!

Overdenking per email

Gratis aanmelden