Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

11 augustus 2020
Onszelf vergeten
Ik ben met Christus gekruisigd, en niet meer ik leef, maar Christus leeft in mij, en voor zover ik nu in het vlees leef, leef ik door het geloof in de Zoon van God, Die mij heeft liefgehad en Zichzelf voor mij heeft overgegeven.
Galaten 2:20 (HSV)
Paulus zei dat hij met Christus was gekruisigd. Met andere woorden, om voor God te leven moest hij ophouden aan zichzelf te denken. We worden aangemoedigd om hetzelfde te doen.

Op dit punt denk je misschien wel, Hoe zit het met mij? Wie gaat er voor mij zorgen? Vaak weerhoudt dit ons ervan om te leven zoals God wil dat we leven.

Het is makkelijk om te denken aan wat we willen, denken en voelen, maar voor jezelf leven is eigenlijk een frustrerende, zinloze manier van leven. Het is verbazingwekkend hoe we, door ons te richten op God en wat we voor anderen kunnen doen, vrijkomen van de angst voor wat we zelf nodig hebben en willen.

Het geheim om vreugde te hebben is dat je je leven geeft in plaats van probeert om het te behouden. Wanneer je, in plaats van op jezelf, op God gericht bent, kan God je laten zien hoe je een betekenisvol leven kan leiden.

Ik moedig je aan om elke dag te beginnen jezelf aan God toe te wijden. Wanneer je dat doet, zal Hij getrouw zijn en je helpen een goddelijk leven te leiden.

Kort gebed: Heer, ik geef U mijn ogen, mond, handen, voeten, financiën, talenten, vaardigheden, tijd en energie – alles van mij! Ik wil niet voor mijzelf leven —ik wil voor U leven.

Overdenking per email

Gratis aanmelden