Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

22 maart 2020
Je hebt mogelijkheden
Maar Jezus keek hen aan en zei: Bij de mensen is het onmogelijk, maar niet bij God, want bij God zijn alle dingen mogelijk.
Marcus 10:27 (HSV)
Het is verbazingwekkend hoeveel talentvolle mensen er zijn die aan de zijlijn van het leven zitten en niets doen. Zij doen nooit een stap vooruit om de talenten die God hun gegeven heeft te gebruiken, omdat zij niet van zichzelf geloven dat zij talenten hebben. Ben jij één van hen?

De waarheid is dat God iedereen van ons gaven, talenten en vaardigheden heeft gegeven. Hij heeft een groot plan voor ons en Hij heeft je uitgerust om grote dingen te doen voor Zijn Koninkrijk. Maar totdat je jezelf ziet zoals Hij je ziet en Hem vertrouwt om je in staat te stellen jouw gaven te gebruiken, zal je je door God gegeven mogelijkheden/potentie niet waarmaken.

Als je met een lage eigenwaarde, een slecht zelfbeeld en gebrek aan vertrouwen worstelt, dan wil ik dat je weet dat God je met verbazingwekkende talenten heeft gemaakt. Wanneer je God vertrouwt en gelooft dat je alles kunt doen wat Hij zegt dat je kunt doen, dan zul je Zijn bestemming voor jouw leven volbrengen.

Onthoud dat ‘alle dingen mogelijk zijn bij God’. Als je je vertrouwen op Hem stelt, dan zul je vrij zijn om je mogelijkheden waar te maken.

Kort gebed: Here God, help mij om mijzelf door Uw ogen te zien, met de gaven en talenten die U mij hebt gegeven. Ik geloof dat U mij met groot potentieel hebt gemaakt omdat U een groot God bent. Vandaag vertrouw ik op U en geloof ik dat alle dingen mogelijk zijn bij U!

Overdenking per email

Gratis aanmelden