Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

18 december 2017
Jezus is geen Farizeeër.
Over wie in Hem gelooft [die zich vastklampt, vertrouwt op Hem] wordt geen oordeel uitgesproken…
Johannes 3:18 (NBV)
God verlangt ernaar om Zijn volk te genezen van pijn uit het verleden, als gevolg van afwijzing. Hij wil dat je weet dat Hij je nooit zal afwijzen. Hij zegt in Matteüs 11:28, Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal Ik jullie rust geven. Dit refereert naar diegenen die zichzelf afbeulen om te proberen volmaakt te zijn en dan zichzelf slaan met schuldgevoelens als ze falen.

In Johannes 3:18 was Jezus in gesprek met mensen die probeerden onder de wetten van de Farizeeërs te leven. Het kost veel om Farizeeërs te behagen, en ook vandaag zijn ze nog om ons heen. Ik weet zeker dat jij er een kent; iemand die zoiets zegt als: “Ik accepteer je als je alles perfect doet en mij pleziert. Als je dat niet doet, wijs ik je af en zal ik niet van jou houden”.

Jezus is geen Farizeeër. Hij zegt in Johannes 3:18 dat Wie in Hem gelooft, nooit wordt afgewezen. Geloof in Hem, heb Hem lief, klamp je aan Hem vast en vertrouw Hem. Dan kun je echt de vreugde van het overvloedige leven dat Hij je geeft, binnengaan.

Kort gebed: Here God, dank U dat U mij liefheeft en mij altijd accepteert. Ik geloof in U, houd van U, vertrouw op U met alles wat in mij is.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?