Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

7 juni 2020
Je drie beste wapens
We leven wel in deze wereld, maar vechten niet met de wapens van deze wereld.
2 Korintiërs 10:3 (NBV)
Door middel van zorgvuldige strategie en vals bedrog probeert satan de strijd met je aan te binden en je in een gemoedstoestand van verslagenheid te houden. Maar God heeft je geestelijke wapens gegeven om tegen hem te gebruiken. Hier zijn de drie voornaamste geestelijke wapens die je kunt gebruiken om de vijand te verslaan:

1. Gods Woord: Ontvang het Woord door prediking, onderwijs, lezen en persoonlijke Bijbelstudie. Blijf doorgaan in het Woord totdat het een openbaring wordt, geïnspireerd door de Heilige Geest.

2. Lofprijzing: Dit verslaat de vijand sneller en efficiënter dan elk ander strijdplan, maar het moet een oprechte lofprijzing vanuit het hart zijn, niet het eren met de lippen of een religieus ritueel.

3. Gebed: Gebed is relatie hebben met God, met Hem communiceren, Hem om hulp vragen of met Hem spreken over dat wat op je hart ligt. Het betekent ook dat je stil kunt zijn in Gods Aanwezigheid, naar Hem luistert als Hij tot je hart spreekt. Om een effectief gebedsleven te hebben, moeten we een intieme, persoonlijke relatie met de Vader ontwikkelen. Weet dat Hij je liefheeft en dat Hij je wil helpen.

Er is een oorlog gaande, maar God strijdt aan jouw zijde en heeft je de wapens gegeven die je nodig hebt. Gebruik ze om satan rennend weg te sturen!


Kort gebed: Heer, dank U wel dat U mij de geestelijke wapens hebt gegeven die ik nodig heb om de strijd aan te binden met de vijand. Met Uw hulp, weet ik dat ik vandaag de strijd kan winnen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden