Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

18 februari 2020
De waarheid maakt je vrij
En u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u vrijmaken.
Johannes 8:32 (HSV)
Uiteindelijk zullen we nooit verder komen dan wat we denken en geloven dat de waarheid is.

Veel mensen nemen vandaag de dag niet eens de moeite om rationeel na te denken over wat zij geloven en bouwen hun hele leven uiteindelijk op overtuigingen die simpelweg niet waar zijn. Wat het nieuws, een beroemdheid of een groep vrienden ook maar zegt, plotseling wordt het ‘waarheid’ voor hen.

Te geloven wat anderen zeggen in plaats van voor jezelf Gods Woord te onderzoeken, zal je beperken en je afhouden om te doen waarvoor God jou geschapen heeft. Maar als je voor de waarheid wilt gaan: omarm deze en bouw je leven daarop, dan zullen je inspanningen slagen.

Als je op het pad van Gods Waarheid wilt blijven, zul je er in je schema van elke dag een prioriteit van moeten maken om met Hem te communiceren. Ik kan er niet genoeg op aandringen om vaak met Hem te communiceren door gebed, lezen van de Bijbel, aanbidding, en simpelweg Zijn Aanwezigheid en leiding gedurende de dag te erkennen.

Als je God kent, ken je de Waarheid. Leven in Zijn Waarheid brengt vrede, vrijheid en vreugde in je leven.

Kort gebed: God, ik wil niet beperkt worden door mijn gedachten en ideeën over van wat waar is. U bent de enige bron van Waarheid. Als ik tijd neem om met u te praten, toon mij dan en leid mij dan in Uw Waarheid.

Overdenking per email

Gratis aanmelden