Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

14 augustus 2020
God kan elke puinhoop opruimen
Zonder geloof is het echter onmogelijk om God te behagen. Want wie tot Hem komt moet geloven dat Hij is en dat Hij beloont wie Hem zoeken.
Hebreeën 11:6 (HSV)
Ik ben ernstig misbruikt in mijn kindertijd. Mijn leven was vreselijk! Ik kan mij niet heugen dat ik tot in mijn twintigste ooit echt gelukkig was. Mijn verstand was een puinhoop, mijn emoties waren een puinhoop... alles was één grote puinhoop!

Maar God zij dank, ben ik niet zo gebleven! God heeft mij behandeld, mij veranderd en heeft mij door dit alles heen gebracht. Nu heb ik een geweldig relatie met God, werkelijke vrede en vreugde, goede relaties met familie en vrienden en doe ik waarvoor God mij heeft geroepen.

Hebreeën 11:6 vertelt ons dat God beloont wie Hem ijverig zoeken. Ik heb ontdekt dat alles wat ik heb opgeofferd om dichter bij Hem te komen en om Hem te gehoorzamen, ik vele malen meer van Hem terug heb ontvangen. En wat Hij mij gaf was altijd veel beter.

Misschien denk je: “Maar Joyce, je weet niet waar ik mee moet omgaan. Het is zo moeilijk!”

Ik begrijp het – ik ben ook door hele moeilijke zaken heengegaan. Maar God zal wie Hem zoeken belonen. Wees vastberaden om Hem te zoeken te midden van je moeilijkheden. Hij is in staat om je puinhoop op te ruimen!

Kort gebed: Here God, ik geloof dat U mijn puinhoop kunt opruimen. In plaats van vast te blijven zitten in mijn problemen, zoek ik ijverig Uw aangezicht en verwacht dat U iets goeds in mij doet.

Overdenking per email

Gratis aanmelden