Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

31 mei 2020
God weet dat we niet volmaakt kunnen zijn
Niet, dat ik het al zou verkregen hebben of al volmaakt ben, maar ik jaag ernaar om het ook te grijpen. Daartoe ben ik ook door Christus Jezus gegrepen.
Filippenzen 3:12 (HSV)
Veel mensen zijn zo bang om fouten te maken dat ze helemaal niets doen. In plaats daarvan hangen ze rond en roepen ‘Wat als ik het mis heb? Wat als ik God misloop?’

Weet je wat God mij ooit duidelijk maakte? Hij zei: “Als je Mij misloopt, dan zal Ik je vinden.”

Wanneer we ergens naar toe afdwalen en niet zeker zijn waar we ons bevinden, dan kunnen we gewoon onze armen naar boven uitstrekken en roepen ‘Jezus, kom en haal mij! Ik weet het niet meer. Ik denk dat ik een verkeerde beslissing heb gemaakt.’

God weet dat we niet volmaakt kunnen zijn, dus stuurde Hij Zijn Zoon als een volmaakt offer voor ons. Dáár komen we bij de kern van volmaaktheid. In Filippenzen 3 spreekt Paulus over het uitstrekken naar hetgeen voor ons ligt en het vergeten van het verleden.

God roept je om je vandaag uit te strekken naar Hem. Stop met leven in angst om fouten te maken, want iedereen maakt fouten, punt uit. God vraagt je niet om geen fouten te maken. Hij roept je om je uit te strekken naar Hem, Hém vertrouwen om je te leiden. Hij vraagt je om Hem aan te roepen. Leef niet in angst voor onvolmaaktheid. Leef in geloof voor Gods volmaakte plan voor jou.

Kort gebed: God, ik wil niet verlamd door angst voor mijn onvolmaaktheid en mijn fouten leven. Help mij om op U gericht te blijven. Ik weet dat wanneer ik U aanroep, U mij zult helpen om te komen tot de kern van volmaaktheid.

Overdenking per email

Gratis aanmelden