Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

13 augustus 2020
Wat als... ?
Broeders en zusters, ik beeld mij niet in dat ik het al heb bereikt, maar één ding is zeker: ik vergeet wat achter mij ligt en richt mij op wat voor me ligt.
Filippenzen 3:13 (NBV)
Wat als...?

Hoe langer iemand leeft, des te waarschijnlijker is het dat hij of zij zich afvraagt: “Wat als...?” en het berouw of verdriet voelt die deze vraag soms veroorzaakt. Het goede nieuws is dat voor elke volgeling van Jezus geldt, dat de “wat als…?” geen berouw over het verleden hoeft te zijn, maar een spannende uitdaging om de toekomst te zien die God voor hem of haar heeft.

Ik ken een gemeente die door de voorganger werd uitgedaagd om vier eenvoudige dingen te doen (slechts een maand lang) om zich het komende jaar daaraan te wijden. Hij vroeg hen om elke dag te bidden, één dag per week te vasten, hun tiende te geven en om iedere week één niet gelovig iemand mee te nemen naar de kerk.

Het resultaat was een ongeëvenaarde doorbraak in het leven van deze gemeente. Gods aanwezigheid werd sterker in de diensten. Er kwamen financiële doorbraken voor bedieningsprojecten en geplande gebouwen. En het spannendste van alles, de gemeenteleden kregen een fenomenaal seizoen waarin zij veel verloren mensen Gods koninkrijk binnen brachten.

Ik wil je uitdagen: Wat als je vandaag God nastreeft, net zoals deze gemeente? Wat als je je leven volledig aan Hem toewijdt? Wat als je doorzet, klaar om te zien wat God kan doen? Wat zou er dan kunnen gebeuren?

Kort gebed: Heer, ik wil mijn leven niet besteden met mijzelf af te vragen: “Wat als…?” en nooit doorbraken te zien in mijn leven. Vandaag doe ik een vernieuwde belofte om U na te streven, en verheug ik me op de wonderbaarlijke dingen die U in mijn leven zal doen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden