Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

15 augustus 2020
De vijand heeft ook een plan
Wees evenwichtig (gematigd en nuchter), wees waakzaam en op uw hoede; want uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar wie hij zou kunnen verslinden.
1 Petrus 5:8 (HSV)
God heeft een plan voor je leven, maar de duivel heeft ook een plan voor jou. Als gevolg daarvan zegt de Bijbel dat we evenwichtig (gematigd en nuchter), waakzaam en altijd op onze hoede moeten zijn.

Gematigd betekent “gedisciplineerd”, nuchter betekent “serieus,” waakzaam betekent “vastberaden” en voorzichtig betekent “behoedzaam.” We moeten zo te allen tijde leven. Dat is serieus.

Dus moeten we het serieus nemen om tegen de vijand te vechten. Wanneer God je een gebied in je leven laat zien waar de vijand jou op aanvalt, is dit niet de tijd om achterover te leunen en niets te doen. Het is tijd om dit serieus te nemen en terug te vechten tegen Satan.

Gods plan voor ons is om meer dan overwinnaars te zijn in Christus. We hoeven niet te leven om slaaf te zijn, zoals de vijand wil. Je kunt nu direct beslissen om te doen wat je moet doen. Neem God serieus, volg de ingevingen van de Heilige Geest en blijf op je hoede voor de vijand. Kies er vandaag voor om Gods plan voor je leven te volgen, niet dat van Satan, en je zult de vijand in elke slag verslaan.

Kort gebed: Here God, ik kies voor Uw plan, niet dat van de vijand. Laat mij die gebieden zien waar hij mij op aanvalt en leidt mij om hem te verslaan.

Overdenking per email

Gratis aanmelden