Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

7 juli 2020
Nader vrijmoedig tot de troon
Laten wij daarom met vrijmoedigheid toegaan tot de troon van de genade, opdat wij barmhartigheid ontvangen en genade vinden om geholpen te worden op het juiste tijdstip.
Hebreeën 4:16 (NBG)
God wil dat wij de gewoonte hebben om naar Hem toe te rennen voor genade [bovennatuurlijke innerlijke kracht]. Hij wil dat we uitsluitend op Hem vertrouwen.

Maar de vijand probeert tegen ons te liegen door ons te vertellen dat we niet goed genoeg zijn om in Gods aanwezigheid te zijn. Satan probeert ons ervan te overtuigen dat we in Gods ogen teveel fouten gemaakt hebben, zodat Hij niet met ons te maken wil hebben.

Maar dat is niet wat Gods Woord zegt. Zijn Woord zegt dat wij, als Zijn verloste en vergeven kinderen, vrijmoedig naar Zijn troon toe kunnen gaan. Ontvang deze waarheid vandaag en maak de keuze om ernaar te leven.

In plaats van te zeggen, ‘Ik heb niet het gevoel dat God mij liefheeft,’ ‘Ik heb niet het gevoel dat ik vergeven ben’ of ‘Ik heb niet het gevoel dat ik een toekomst heb,’ zeg, ‘God heeft mij lief en niets kan mij scheiden van Zijn liefde. Hij heeft mij vergeven en ik kan nu naar Hem toegaan in het vertrouwen dat Hij mij accepteert.’

Telkens als je je onwaardig voelt, onthoud dan wat het Woord van God zegt, en ga vrijmoedig naar je hemelse Vader. Hij wacht verlangend op je om je te ontvangen.

Kort gebed: Here God, ik kom vrijmoedig tot U want Uw Woord zegt dat ik vergeven ben en dat ik altijd bij U mag komen. Dank U voor Uw vergeving voor mijn fouten en Uw genade die mij helpt in tijden van nood.

Overdenking per email

Gratis aanmelden