Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

25 mei 2020
Je kunt God niet teveel geven
Geef, dan zal je gegeven worden; een goede, stevig aangedrukte, goed geschudde en overvolle maat zal je worden toebedeeld. Want de maat die je voor anderen gebruikt, zal ook voor jullie worden gebruikt.
Lucas 6:38 (NBV)
Sommige mensen plaatsen hun geld of het wereldse handelssysteem boven God. Maar in Openbaring 18 staat dat wanneer we ons vertrouwen op geld stellen, het zal mislukken. Ik heb ontdekt dat in plaats van strijden tegen ons geldprobleem, we veel beter kunnen proberen om God téveel te geven…, want God teveel geven, kan niet.

Hoe meer we geven en hoe meer we Hem gehoorzamen met onze financiën, des te meer zegent Hij ons. Als we meer doen voor anderen, dan zullen we ontdekken dat we gelukkiger en meer voldaan zijn dan dat we ervoor waren.

De maatschappij vertelt ons om alles in het wereldse systeem te investeren en om de hele tijd te moeten werken om méér geld te verdienen. Maar als we dat doen, zullen we nooit iets hebben wat van belang is, vooral vreugde. We zullen ook niet in staat zijn om te genieten van het geld dat we hebben, want we gebruiken het niet op Gods wijze.

Het mag dan misschien niet logisch zijn volgens de wereldse norm, maar God wil niet dat dat we geld verdienen om het enkel op te potten. God zegt dat door het wég te geven, je uiteindelijk meer zult hebben. Ik daag je uit om vandaag je gulheid te vergroten. Vertrouw me maar—je kunt nooit teveel aan God geven.

Kort gebed:. God ik weet dat Uw plan voor mijn financiën niet hetzelfde is als dat van de wereld. Maar ik weet dat als ik op de manier geef, zoals U mij zegt, U voor mij zult zorgen. Mijn geld is van U en ik zal het gebruiken zoals U het nodig acht.

Overdenking per email

Gratis aanmelden