Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

20 september 2020
De aanhouder wint
En ieder die broers of zusters, vader, moeder of kinderen, akkers of huizen heeft achtergelaten omwille van mijn naam, zal het hondervoudige ontvangen en deel krijgen aan het eeuwig leven.
Matteüs 19:29 (NBV)
In onze eerste jaren tijdens de opbouw van onze bediening, ondergingen Dave en ik heel veel moeilijke testen. Ik moest aan mijn houding werken. Wij moesten aan ons huwelijk werken en hoe we met geld moesten omgaan.

Zes jaar lang moest ik onze sokken en ondergoed bij een garageverkoop kopen. We hadden helemaal geen geld – en ik gaf nota bene les over Gods overvloedige voorziening in ons leven!

Niet alleen dat, maar in die tijd was het niet gebruikelijk voor vrouwen om te prediken. We raakten vrienden en familie kwijt die niks meer met ons te maken wilden hebben.

Het was een heel moeilijke tijd en soms dacht ik aan opgeven. Maar vandaag ben ik zo blij dat ik mij aan God vastklampte, omdat over de hele wereld mensen geholpen zijn door onze bediening.

De Bijbel zegt ons in Matteüs 19 dat we “belangrijke” dingen achter ons zullen moeten laten om Hem te volgen. Indertijd hadden we niet alles wat we dachten nodig te hebben, maar de beloning was meer dan de moeite waard.

Wees volhardend in je wandel met God, zelfs wanneer het zwaar is. Blijf gericht op Hem. Het is de moeite dubbel en dwars waard op het moment dat je de overwinning ervaart die Hij voor je heeft.

Kort gebed: Here God, soms is het zwaar om volhardend te zijn in het christelijke leven, maar ik weet dat de volharding zal worden beloond. Dank U dat U mij de kracht geeft die ik nodig heb om door te gaan. Ik volg U alleen, omdat U het alles waard bent.

Overdenking per email

Gratis aanmelden