Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

29 mei 2020
De overwinning die we in Christus hebben
Maar wij zien Jezus met heerlijkheid en eer gekroond, Die voor korte tijd minder dan de engelen geworden was, vanwege het lijden van de dood, opdat Hij door de genade van God voor allen de dood zou proeven.
Hebreeën 2:9 (HSV)
De Bijbel zegt dat Jezus de dood voor ons heeft ervaren. Zodat jij en ik niet de eeuwige dood hoeven te ervaren, want Hij heeft de straf betaald voor onze zonden en ons de gift van het eeuwige leven geschonken. Nou dat is nog eens iets om verheugd over te zijn!

Vanwege Christus’ opstanding en overwinning op de dood, is elke ochtend voor ons een nieuwe mogelijkheid om de overwinning, die we in Christus hebben, te verwezenlijken. Ik geloof dat zodra christenen ‘s ochtends hun voeten op de grond zetten, de hel zou moeten beven. Demonen zouden moeten beven als ze zich realiseren dat we wakker zijn!

Dat is precies wat er zal gebeuren wanneer we beseffen wie we zijn in Christus en de autoriteit, die we in Hem hebben, begrijpen. We zijn soldaten van Gods leger. We hebben autoriteit in Hem!

Jezus heeft de zonde en de dood verslagen. Nu moeten we op consequente wijze blijven wandelen in de autoriteit en overwinning die Hij ons gegeven heeft. Dan zijn we extreem gevaarlijk voor de vijand van God!

Kort gebed:. God, dank U voor de overwinning die ik in U heb. Help mij iedere dag een dieper begrip te krijgen van de prijs die U voor mij hebt betaald zodat ik kan wandelen in alle autoriteit en overwinning die U voor mij hebt.

Overdenking per email

Gratis aanmelden