Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

12 augustus 2020
Stap eruit en kom erachter
Het hart van een mens overdenkt zijn weg, maar de Here bestuurt zijn voetstappen.
Spreuken 16:9 (HSV)
Vaak vragen mensen mij hoe zij erachter kunnen komen wat Gods wil voor hun leven is. Sommigen wachten vele jaren om een stem te horen of om bovennatuurlijke richting te ontvangen. Maar Gods stem in je hart horen is vaak veel praktischer dan dat. Ik vertel hen dat ze moeten uitstappen en erachter moeten komen.

In het begin van mijn reis met God, wilde ik Hem dienen. Ik had het gevoel dat Hij een roeping voor mijn leven had, maar ik wist niet precies wat ik moest doen, dus ik probeerde verschillende beschikbare mogelijkheden uit.

Veel dingen werkten niet voor mij, maar ik bleef net zolang proberen totdat ik een gebied vond die dat bij mij paste. Ik kwam van binnen eindelijk tot leven toen ik de mogelijkheid kreeg om het Woord te delen met anderen. Ik vond vreugde in het onderwijzen en het was duidelijk dat God mij het vermogen had gegeven om dit te doen. Ik wist toen dat ik mijn plek had gevonden in de bediening.

Soms is de enige weg om Gods wil te ontdekken om praktisch te zijn, wat ik noem: “uitstappen en erachter komen” Als je voor een situatie gebeden hebt en je weet toch nog niet wat je moet doen, neem dan een stap in geloof. Wees niet bang om een fout te maken. Stap uit en God zal je leiden.

Kort gebed: Here God, ik vertrouw op U en weet dat U mijn richting bepaalt, dus ben ik niet bang om uit te stappen om erachter te komen wat U voor mij in petto heeft.

Overdenking per email

Gratis aanmelden