Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

3 oktober 2019
Lachen!
Een vrolijk hart maakt een gezicht blij, maar door hartenleed wordt een geest neerslachtig.
Spreuken 15:13 (HSV)
Iedereen weet hoe wij moeten lachen. Het is een van de grootste geschenken die God ons gegeven heeft. Een lach zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen, en mensen zien er zo prachtig uit wanneer ze lachen. Als de vreugde in je leven duidelijk zichtbaar is, dan straalt het af op anderen. Maar wanneer je Gods vreugde in je binnenste opgesloten houdt en niet toestaat dat het op je gezicht te zien is, dan ontneem je de mensen om je heen een plezierige en vernieuwende ervaring.

De meeste mensen begrijpen niet dat door uiting te geven aan hun vreugde ze hun omstandigheden, en misschien het leven van anderen, veranderen. Door te leven met de vreugde van de Heer worden negatieve, deprimerende omstandigheden weggejaagd. Wanneer we deze vreugde in ons diepe binnenste hebben, kunnen we niets anders doen dan het naar buiten toe te laten zien met onze glimlach!

Ik had nooit gedacht dat het lachen zo’n serieuze zaak was, maar God liet mij zien hoe revolutionair een eenvoudige lach kan zijn. Uiting geven aan de vreugde door het kalme genoegen van een lach brengt het goede in je leven en deelt de vreugde en het licht van de Heer met anderen… dus lach!

Kort gebed: Heer, herinner mij eraan om elke dag te lachen! U hebt mij grote vreugde gegeven en ik wil het naar buiten toe laten zien en naasten verblijden.

Overdenking per email

Gratis aanmelden