Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

3 oktober 2019
De nederigen krijgen hulp
Onderwerp u dus nederig aan Gods hoge gezag, dan zal Hij u op de bestemde tijd een eervolle plaats geven.
1 Petrus 5:6 (NBV)
Als Jezus ons al zolang uitnodigt om al onze zorgen op Hem te werpen, waarom weigeren vele van ons dan om ze los te laten? Misschien beseffen we niet hoe ongelukkig we zijn wanneer we de last van zorgen dragen.

De enige manier om overwinning in ons leven te hebben is door Gods wijsheid te volgen, en Hij zegt dat we moeten stoppen met ons zorgen te maken als we vrede willen hebben. Dus als er gebeurtenissen op ons pad komen die ertoe leiden dat we ons zorgen maken, dan hebben we Gods hulp nodig. Hoe krijgen we die? 1 Petrus 5:6 zegt dat we ons nederig moeten onderwerpen.

Dat lijkt vrij duidelijk en eenvoudig. Toch blijven sommigen ermee worstelen, omdat ze te koppig zijn om hulp te vragen. Maar de nederige ontvangt hulp. Dus als jouw manier niet werkt, waarom probeer je het dan niet op Gods manier?

Wanneer we ons buigen en Gods hulp vragen, dan is Hij in staat om Zijn kracht in onze situatie vrij te zetten. Alleen dan kunnen we echt genieten van het leven. Dus onderwerp jezelf vandaag en laat Hem voor je bezorgdheid zorgen.

Kort gebed: Here God, ik weet dat ikzelf mijn leven niet bevredigend kan aanpakken, dus onderwerp ik mijzelf vandaag aan U om Uw hulp te vragen. Ik vertrouw op U en geef U de controle over mijn leven.

Overdenking per email

Gratis aanmelden